BESTE, LOOMA- JA LAMBALIHAKEBAB

toote koostis: loomalihatükid + lambaliha + loomahakkliha

kaal: 10, 15, 20, 25, 30, 40 kg

säilitamine: temperatuuril -18 °C

1 kg liha koostis: 53% loomaliha ja 47% lambaliha

wholesale price of beef

ANATOLIA, LOOMALIHA KEBAB

toote koostis: loomalihatükid + loomahakkliha

kaal: 10, 15, 20, 25, 30, 40 kg

säilitamine: temperatuuril -18 °C

1 kg liha koostis: 70% loomaliha ja 30% linnuliha

kebab beef frozen

BRAVO BERLIN, LOOMA-, VASIKA- JA KALKUNILIHAKEBAB

toote koostis: loomahakkliha + kalkunihakkliha

kaal: 10, 15, 20, 25, 30, 40 kg

säilitamine: temperatuuril -18 °C

1 kg liha koostis: 45% loomaliha ja 55% kalkuniliha

fresh kebab beef

70/30 EKSTRA, LOOMALIHAKEBAB

toote koostis: loomalihatükid + loomahakkliha + kalkunihakkliha

kaal: 10, 15, 20, 25, 30, 40 kg

säilitamine: temperatuuril -18 °C

1 kg liha koostis: 77% loomaliha ja 23% linnuliha

beef kebab meat

HARIKA, LOOMA- JA KALKUNILHAKEBAB

toote koostis: loomalihatükid + loomahakkliha + kalkunihakkliha

kaal: 10, 15, 20, 25, 30, 40 kg

säilitamine: temperatuuril -18 °C

1 kg liha koostis: 40% loomaliha ja 60% linnuliha

buy beef wholesale

FAVORI, LOOMA- JA KALKUNILHAKEBAB

toote koostis: loomahakkliha + kalkunihakkliha

kaal: 10, 15, 20, 25, 30, 40 kg

säilitamine: temperatuuril -18 °C

1 kg liha koostis: 38% loomaliha ja 62% linnuliha

beef kebab meat

RÖSTITUD LOOMALIHAKEBAB

liha: loomaliha + kalkuniliha

kaal: 500 g, 800 g, 1 kg, 2 kg

säilitamine: -18 °C

Täiendav teave:
Kebabi valmistamiseks kasutatakse traditsioonilisi meetodeid. Maitse annavad spetsiaalselt valitud looma- ja kalkuniliha, mida maitsestatakse ürtide ning vürtsidega. Optimaalsel temperatuuril -18 ° C külmutamine tagab püsiva kvaliteedi ning aitab säilitada aroome ja maitset. Röstitud loomalihakebab on müügil 500 g, 800 g, 1 kg ja 2 kg pakendis.

beef wholesale

Loomaliha döner kebabi valmistamiseks

Üks koostisaine, millel on täiusliku loomalihast döner kebabi valmistamisel määrav roll, on loomaliha. Uurime, kuidas valida kebabi jaoks ideaalne loomaliha ning kuidas saate Franklinilt hulgimüügihindadega parimat liha osta.

Kuidas valida loomalihakebabi jaoks parim liha?

  • Kõige tähtsam on kvaliteet. Loomaliha kvaliteet on suurepärase maitse ja tekstuuriga kebabide valmistamiseks äärmiselt oluline. Valige parimast klassist loomaliha, mis on õrn, marmorjas ja pärineb usaldusväärsetelt tarnijatelt. Võime uhkusega öelda, et pakume parima kvaliteediga liha.
  • Osta saab erinevat loomaliha, näiteks lihatükke, hakkliha või erinevate lihade kombinatsioone – looma- ja kalkuniliha või looma- ja lambaliha koos. Õige segu võib anda teie roale täiesti uue maitse.
  • Garanteeritud värskus. Me ei tee värskuse osas kompromisse. Külmutame liha, et see oleks alati värske. Nii saate valmistada kebabe, mis on muidugi ülimalt maitsvad, aga ka ohutud.

Ostke loomaliha hulgihinnaga Franklinilt

Meie valimine enda loomalihatarnijaks on tark tegu järgmistel põhjustel:

  • Soodne hind: tänu meie hulgihindadele ei pea te esmaklassilist loomaliha ostes eelarve pärast muretsema, seega on see soodus valik.
  • Usaldusväärsus: oleme aastate jooksul tõestanud, et suudame järjekindlalt pakkuda parima kvaliteediga loomaliha. Võite kindel olla, et tarnime teile alati parima liha.
  • Lai valik: pakume teie spetsiifiliste eelistuste rahuldamiseks mitmekesist loomalihavalikut, seega saate alati erakordset döner kebabi valmistada.

Lühidalt öeldes algab döner kebabist gurmeeroa tegemine õigest loomalihast. Eelistage imeliste kulinaarsete elamuste pakkumiseks kvaliteeti, värskust ning õiget maitsestust. Usaldage meid kui tarnijat, kellelt saate alati hulgimüügihinnaga parimat liha.